Restaurant La Cocotte

Restaurant La Cocotte

Hovedvejen 41 | 2600
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Gourmet restaurant og hotel i Glostrup

Pris
Frokost

95 - 155

Hovedret

255 - 395

Menu

425 - 525

Åbningstider

Åben alle dage
Mandag - lørdag: 18:00 - 22:00
Søndag: 18:00 - 21:00

Frokost

Åben alle dage: 12:00 - 15:00

Frokostbuffet: Mandag-fredag (dog ikke i uge 7,8,26,27,28,29,30,31,32 og 42) Frokostbuffeten koster kr. 255,-

Da Restaurant La Cocotte blev etableret på Glostrup Park Hotel i starten af 1991, var det med hjælp fra ingen ringere end Jan ’Cocotte’ Pedersen, der også fungerede som køkkenchef i restaurantens første tid. Dengang var Jan Pedersen en berømt verdensmester, da han i 1989 var den første danske kok til at vinde et verdensmesterskab, Bocuse d’Ór. Jan Pedersen har, foruden at have stået fader til navnet La Cocotte, fra den spæde start lagt grunden til et højt ambitionsniveau i køkkenet og i restauranten. 

Indgangen til Restaurant La Cocotte sker via en imponerende kobberbeklædt hovedindgang og en helt nyåbnet lobbybar, der byder på en oplagt mulighed for at nyde en drink før eller efter middagen. Indretningen domineres af et æstetisk sort møblement, sorte vægge og lofter – alt sammen med til at fremhæve detaljer som loftsbelysningen og sølvlysestagerne samt at bidrage til en behagelig og hyggelig stemning.

Et vinkort kun de færreste kan matche En kompetent duo bestående af køkkenchef Sune Laurén og restaurantchef Dietmar Weiss står sammen i spidsen for at give gæsterne en klassisk fransk inspireret madoplevelse på højt niveau. ”Vi er først og fremmest den restaurant, vores gæster ønsker. Det betyder, at vi fastholder traditionerne med at lave alt fra bunden, og vores råvarer er af høj kvalitet og årstidsbestemte. Menuerne kan skaleres fra fem retter og nedefter, så vi kan imødekomme både den store og den mindre sult, fortæller Sune Laurén.

Dietmar Weiss ser et stort potentiale i nyindretningen og er allerede i gang med at skrive nye kapitler i La Cocottes historie. ”Vi har fået et lokale med vauw-effekt. De første tilbagemeldinger fra vores gæster er fabelagtige, og vi mærker en øget interesse. Derudover er det vigtigt for os, at vi for sjette år i træk er blevet tildelt en ”Best of Award of Excellence” hos Wine Spectator, der er et af verdens førende vinmagasiner. Det kan kun de færreste i Danmark matche”, fortæller Dietmar Weiss

Vinudvalget er på flere end 980 vine og inkluderer blandt andet Dom Perignon, Chateau Latour, Chateau Lafite-Rothschild, Le Chambertin, Domaine Armand Rousseau, Sassicia og Bolgheri. Kendere vil vide, at vinkælderen og restaurantens enoteca byder på mange eftertragtede årgange, og at priserne er mere end rimelige.

Den nyindrettede Restaurant La Cocotte holder aftenåbent alle ugens syv dage. Frokosten på La Cocotte bliver serveret for gæsterne i den store panoramarestaurant i Orangeriet ud mod Byparken.

Bestil bord på Restaurant La Cocotte

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant La Cocotte