Restaurant La Cocotte

Gourmet restaurant og hotel i Glostrup
Åbningstider:  Åben alle dage
Mandag - lørdag: 18:00 - 22:00
Søndag: 18:00 - 21:00
Priser: Hovedretter fra 255,- til 395,-
Menuer fra 425,- til 525,-

Da Restaurant La Cocotte blev etableret på Glostrup Park Hotel i starten af 1991, var det med hjælp fra ingen ringere end Jan ’Cocotte’ Pedersen, der også fungerede som køkkenchef i restaurantens første tid. Dengang var Jan Pedersen en berømt verdensmester, da han i 1989 var den første danske kok til at vinde et verdensmesterskab, Bocuse d’Ór. Jan Pedersen har, foruden at have stået fader til navnet La Cocotte, fra den spæde start lagt grunden til et højt ambitionsniveau i køkkenet og i restauranten. 

Indgangen til Restaurant La Cocotte sker via en imponerende kobberbeklædt hovedindgang og en helt nyåbnet lobbybar, der byder på en oplagt mulighed for at nyde en drink før eller efter middagen. Indretningen domineres af et æstetisk sort møblement, sorte vægge og lofter – alt sammen med til at fremhæve detaljer som loftsbelysningen og sølvlysestagerne samt at bidrage til en behagelig og hyggelig stemning.

Et vinkort kun de færreste kan matche En kompetent duo bestående af køkkenchef Sune Laurén og restaurantchef Dietmar Weiss står sammen i spidsen for at give gæsterne en klassisk fransk inspireret madoplevelse på højt niveau. ”Vi er først og fremmest den restaurant, vores gæster ønsker. Det betyder, at vi fastholder traditionerne med at lave alt fra bunden, og vores råvarer er af høj kvalitet og årstidsbestemte. Menuerne kan skaleres fra fem retter og nedefter, så vi kan imødekomme både den store og den mindre sult, fortæller Sune Laurén.

Dietmar Weiss ser et stort potentiale i nyindretningen og er allerede i gang med at skrive nye kapitler i La Cocottes historie. ”Vi har fået et lokale med vauw-effekt. De første tilbagemeldinger fra vores gæster er fabelagtige, og vi mærker en øget interesse. Derudover er det vigtigt for os, at vi for sjette år i træk er blevet tildelt en ”Best of Award of Excellence” hos Wine Spectator, der er et af verdens førende vinmagasiner. Det kan kun de færreste i Danmark matche”, fortæller Dietmar Weiss

Vinudvalget er på flere end 980 vine og inkluderer blandt andet Dom Perignon, Chateau Latour, Chateau Lafite-Rothschild, Le Chambertin, Domaine Armand Rousseau, Sassicia og Bolgheri. Kendere vil vide, at vinkælderen og restaurantens enoteca byder på mange eftertragtede årgange, og at priserne er mere end rimelige.

Den nyindrettede Restaurant La Cocotte holder aftenåbent alle ugens syv dage. Frokosten på La Cocotte bliver serveret for gæsterne i den store panoramarestaurant i Orangeriet ud mod Byparken.

Restaurant La Cocotte

Hovedvejen 41
2600 Glostrup

Profil: Gourmet restaurant og hotel i Glostrup

Åbningstider:
Åben alle dage
Mandag - lørdag: 18:00 - 22:00
Søndag: 18:00 - 21:00

Frokost:
Åben alle dage: 12:00 - 15:00

Frokostbuffet: Mandag-fredag (dog ikke i uge 7,8,26,27,28,29,30,31,32 og 42) Frokostbuffeten koster kr. 255,-

Priser:
Hovedretter fra 255,- til 395,-
Menuer fra 425,- til 525,-
Frokost fra 95,- til 155,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6295) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6295)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant La Cocotte

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant La Cocotte.

Skriv til Restaurant La Cocotte

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: