Restaurant Karla

Dansk restaurant et stenkast fra Rådhuspladsen
Åbningstider:  Søndag - torsdag fra kl. 11.30 - 21.30
Fredag og lørdag 11.30 - 22.00

Restaurant Karla ligger centralt med kun 5 min. til Rådhuspladsen. Restauranten har en stor udendørs plads til brug i de varme sommermåneder. Stedet er lige åbnet af tre ejere, der også driver Restaurant Puk på Vandkunsten og Krøyers Have, der er en kendt familierestaurant på Frederiksberg.

Ligesom på søsterrestauranterne har Restaurant Karla et dansk køkken med gode gamle klassikere. Til frokost kan du f.eks. nyde smørstegt rødspætte med hjemmelavede pomfritter, sild, stjerneskud og pariserbøf. På aftensmenuen findes hele menuer: Karlas menu og Retro menu, der afspejler det danske traditionelle køkken. Der er et lækkert udvalg af bøffer, filet, tournedos, gryderet, fisk og et par vegetarretter. Til den søde tand er der en række hjemmelavede herligheder som pandekager, æblekage og chokoladefondant - og til de modne mænd er der gammelost serveret på rugbrød med fedt, sky og stænke rom.

Restauranten er hyggelig og enkelt indrettet med udsigt til Dantes Plads, hvor der er plads til 80 gæster i sommermånderne. I kælderen finder du et fint lokale, der vil være oplagt at bruge til familiefester og private arrangementer. De tre ejere har drevet restauranter i København i adskillige år, så både betjeningen og maden er i top.

 

Restaurant Karla

Dantes Plads 1
1556 København V

Profil: Dansk restaurant et stenkast fra Rådhuspladsen

Åbningstider:
Søndag - torsdag fra kl. 11.30 - 21.30
Fredag og lørdag 11.30 - 22.00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15743) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15743)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant Karla

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Karla.

Skriv til Restaurant Karla

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: