Restaurant IN

Restaurant og selskabslokaler med udsigt til Hedeland
Åbningstider:  Mandag - lørdag: kl. 11 - 21

Restaurant IN ligger smukt placeret med direkte udsigt til Hedelands golfbaner og med kilometervis af natursti i hele denne skønne naturpark. Indretningen er lys, med højt til loftet, som prydes med let stof og moderne loftslamper, som dæmpes hen på aftenen, og dermed skaber en romantisk belysning sammen med lysestager og de fine tæpper. Derudover, råder restauranten også over et skønt selskabslokale.

Terrassen er stor og har både komfortable spisepladser samt loungesofa med store hynder, og gode læ pladser, skulle det blæse en smule. Alle med udsigt til Hedeland, hvor både dyreliv og aktive golfere, giver gæsterne masser af underholdning. 

Om dagen er Restaurant IN flittig besøgt af golfere og lokale stamgæster, som nyder godt af en god frokost til meget rimelige priser. Her koster smørrebrødet fra kr. 18,-/stk. og der er godt øl i hanerne. Frokostkortet byder på flere populære retter, heriblandt husets golfburger med frites og æggekage med det hele.

Om aftenen går der dansk/fransk cuisine i køkkenet med hummersuppe, dagens fisk og tournedos med garniture og peber sauce. Golfburger, tapastallerken og salater m.fl. findes også på aftenkortet. 

Mandag, tirsdag og torsdag er der dagens ret på tavlen til kun kr. 75,- og det er altid en god varm dansk klassiker, som de fleste kan lide.

Hver onsdag er der Stegt flæsk med persillesovs på menuen.

Fredag og lørdag aften, sommeren igennem, er der grillmad på terrassen.

Personalet på Restaurant IN byder alle velkommen i dette naturskønne område mellem Roskilde, Tune og Høje Taastrup, med gode parkeringsforhold, god mad og hjertelig service.

 

 

 

Restaurant IN

Stærkendevej 232 A
2640 Hedehusene

Profil: Restaurant og selskabslokaler med udsigt til Hedeland

Åbningstider:
Mandag - lørdag: kl. 11 - 21

Frokost:
Mandag - lørdag: kl. 11 - 16:30

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17361) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17361)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant IN

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant IN.

Skriv til Restaurant IN

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: