Restaurant Fortunen
Restaurant

Restaurant Fortunen

Ved Fortunen 33 | 2800 Lyngby
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Smukkeste beliggenhed

2.

Skøn restaurant og have i Dyrehaven

3.

God mad, værtsskab og selskabslokaler

Profil

Dansk restaurant, hotel og selskabslokaler i Dyrehaven

Pris
Frokost

55 - 205

Hovedret

130 - 205

Åbningstider
Mandag til Fredag: kl. 17 til kl. 22.
Lørdag, Søndag samt Helligdage: kl. 12 til kl. 22.
(Køkkenet lukker kl. 21 Sommerhalvåret til kl. 21.30)
Selskaber: efter aftale
Frokost

Lørdag, søndag og Helligdage kl. 12 - 16

Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Midt i Dyrehavens idyl, indrammet af skovens smukke gamle træer, ligger denne velbevarede og historiske kro, som har været gæstgiveri i flere hundrede år med Kongelig bevilling. De seneste 30 år er den gamle kro blevet drevet som Hotel og Restaurant med Hanne Pedersen i spidsen. Hun har i den grad skabt rammerne for at gæsterne har følt sig velkommen og hjemme - hvilket betyder, at Restaurant Fortunen igennem årene altid har været velbesøgt af både stamgæster fra hele landet, turister og nyere gæster, som har været heldige at finde frem til dette unikke værtsskab. I dag er det Hanne´s datter Bettina Andersen som er garant for at fortsætte den gode historie, men Hanne vil fortsat være en aktiv del af huset.

Restaurant Fortunen er til hverdag en aften restaurant og i weekenderne samt på helligdagene, er her også åbent til frokost fra kl. 12:00 - 16:00. Restauranten er udsmykket med imponerende vægmalerier af skoven og fra de kendte Hubertus jagter. De høje vinduer giver et smukt lysindfald og et kig ud på træerne i skoven, uanset hvor man sidder i den hyggelige stue, med højt op til de flotte mørke trælofter. Bordene er dækket op med duge, blomster, stearinlys og komfortable stole. 

Køkkenet sætter en ære i at lave hjemmelavet dansk mad med kvalitets råvarer og godt håndværk. A la carten indeholder bl.a. Husets Jægergryde, Wienerschnitzel og fyldt Rødspætte - Dertil er der Stegt flæsk om onsdagen, Flæskesteg med det hele om søndagen, Dagens ret og Månedens fisk. Alt sammen til meget fair priser.

Frokosten byder derudover på velassorteret Kroplatte med hjemmebagt rugbrød, Æggekage med sprød bacon, Sild, Pariserbøf, Stjerneskud m.m.

Huset har udover værelser, 3 flotte selskabslokaler med hver sit præg. Det ene lægger op til en rigtig jagtstue, med en kæmpe kamin i midten og hjortegevirer på væggen. Et andet med med store kurvestole og det tredje med plads til de store selskaber, som gerne vil sidde rigtig mange ved samme bord. I alle stuer er der højt til loftet, masser af udsigt til skovens træer og udgang til husets smukke have.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Fortunen

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Fortunen