Restaurant Duemila

Hyggelig italiensk restaurant og pizzeria i nordvest
Åbningstider:  Alle dage: 14:00 - 22:00

Restaurant Duemila er et hyggeligt spisested, som ligger tæt på den lille grønne oase, Gandhi Parken, i nordvest kvarteret. Restauranten er flot indrammet med store vinduespartier ud til Borups Alle og selvom der er travlt på vejen, hersker der en rolig stemning bag vinduerne.

Duemila er dekoreret med smukke og farverige vægmalerier, rød og hvidternede duge og stearinlys på bordene. Her er rigtig hyggeligt og personalet er smilende og imødekommende. 

Menukortet byder på velkendte italienske a la carte retter med kød og fisk, pastaretter, sandwiches, salater, supper og pizzaer, som serveres i restauranten, både til frokost og aften. Ligeledes kan alle retter bestilles som take away.

 

Restaurant Duemila

Borups Alle 209
2400 København NV

Profil: Hyggelig italiensk restaurant og pizzeria i nordvest

Åbningstider:
Alle dage: 14:00 - 22:00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17349) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17349)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Restaurant Duemila

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: