Restaurant Dubrovnik

Restaurant Dubrovnik

Studiestræde 32 | 1440
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Godt autentisk balkan-køkken

Pris
Hovedret

149 -

Åbningstider

Mandag-søndag: 17:00 - 23:00

Lige siden 80’erne (mange år med samme ejer) har man kunnet spise og opleve det gode spændende Balkan-køkken hos Dubrovnik i Studiestræde - altså meget tæt på Rådhuspladsen, Tivoli og indre by. De har fastholdt de kendte og eftertragtede klassiske Balkan menuer som f. eks. Cevapcici, Pljeskavica, Sablja, Mixed Grill og andre spændende retter.

Opskriften med simpel hygge, god service og store portioner til meget rimelige priser gør, at gæsterne kommer igen og igen. Der er mange stamgæster i den forholdsvis lille restaurant med plads til omkring 50 gæster. Mange kommer blandt andet og spiser Cevapcici små Balkan ruller, gulaschsuppe mixed grill blandet kød fra grillen. Alt er hjemmelavet med gode råvarer og god smag, de fleste retter er stegt på trækuls grill. Dubrovnik har en månedens menu. Se mere information på hjemmesiden.

Vinkortet er naturligvis med flere vine fra Balkan bl.a. fra Makedonien og Montenegro og Kroatien, men der er også Primitivo og Amarone fra Italien, hvis ikke man har mod på at prøve det lokale. Som med maden er det vigtigt at kvaliteten er i orden, så derfor er alle vine nøje udvalgt.

Dubrovnik er unik for København og er helt klart et besøg værd såfremt man ønsker sig at prøve noget nyt.

Selskaber er meget velkomne, ligesom man kan bestille mad ud af huset og få 15%. på Take away.  

Bestil bord på Restaurant Dubrovnik

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Dubrovnik