Restaurant Dubrovnik

Godt autentisk balkan-køkken
Åbningstider:  Mandag-søndag: 17:00 - 23:00
Priser: Hovedretter fra 149,-

Lige siden 80’erne (mange år med samme ejer) har man kunnet spise og opleve det gode spændende Balkan-køkken hos Dubrovnik i Studiestræde - altså meget tæt på Rådhuspladsen, Tivoli og indre by. De har fastholdt de kendte og eftertragtede klassiske Balkan menuer som f. eks. Cevapcici, Pljeskavica, Sablja, Mixed Grill og andre spændende retter.

Opskriften med simpel hygge, god service og store portioner til meget rimelige priser gør, at gæsterne kommer igen og igen. Der er mange stamgæster i den forholdsvis lille restaurant med plads til omkring 50 gæster. Mange kommer blandt andet og spiser Cevapcici små Balkan ruller, gulaschsuppe mixed grill blandet kød fra grillen. Alt er hjemmelavet med gode råvarer og god smag, de fleste retter er stegt på trækuls grill. Dubrovnik har en månedens menu. Se mere information på hjemmesiden.

Vinkortet er naturligvis med flere vine fra Balkan bl.a. fra Makedonien og Montenegro og Kroatien, men der er også Primitivo og Amarone fra Italien, hvis ikke man har mod på at prøve det lokale. Som med maden er det vigtigt at kvaliteten er i orden, så derfor er alle vine nøje udvalgt.

Dubrovnik er unik for København og er helt klart et besøg værd såfremt man ønsker sig at prøve noget nyt.

Selskaber er meget velkomne, ligesom man kan bestille mad ud af huset og få 15%. på Take away.  

Restaurant Dubrovnik

Studiestræde 32
1440 København K

Profil: Godt autentisk balkan-køkken

Åbningstider:
Mandag-søndag: 17:00 - 23:00

Priser:
Hovedretter fra 149,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15384) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15384)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Dubrovnik

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Dubrovnik.

Skriv til Dubrovnik

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: