Restaurant CLOU

Restaurant CLOU

Øster Farimagsgade 8 | 1300
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Dagens gourmet CLOU

Pris
Hovedret

80 - 185

Menu

1300 - 1500

Åbningstider

Tirsdag-lørdag: 17-22 (køkkenet åbner kl. 17.30)

Restaurant CLOU ligger i Borgergade, midt i centrum af København. Bag restauranten står tvillingerne Jonathan og Alexander Berntsen. Begge har de tidligere sammen drevet egen restaurant på Vesterbro og senest kommer de fra stillinger som restaurant- og souschef på Grønbeck og Churchill. 

Stedet er delt op i to afdelinger, en restaurant med hvide duge og en tilhørende vinbar.  Rummet fungerer som selve vinbaren, med lange rustikke træborde, levende lys, vinkøleskabe og masser af kasser fyldt med vin. Som en sidenote bør der bemærkes at man er ene importør af Selosse fra Frankrig som kun producerer 25.000 flasker om året.

Hér kan man også få mad ,der dog ikke er den samme klasse som i det tilstødende ”restaurant-lokale”, men som det skal være, er maden i vinbaren mere enkel, og har blandt andet oliven, kroketter med torsk og kartofler, kogt krabbe og moules samt masser af charcuterie og ost på menuen. Og foie gras selvfølgelig. Man kan også spise her til frokost, hvor der udover frokost kortet bydes på en to-retters menu til forretningsfrokost-folket. I restauranten kan man blandt andet vælge fra a la carte menuen eller få “Dagens CLOU”  bestående af 7 retter og tilhørende vinmenu til en overkommelig pris set i forhold til det københavnske gourmet niveau. 

Bestil bord på Restaurant CLOU

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant CLOU