Restaurant Cave

Restaurant Cave

Store Kongensgade 72, kld. | 1264
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.5
Profil

Moderne indisk restaurant

Pris
Hovedret

115 - 169

Åbningstider
Alle dage kl. 17-23
Køkkenet har åbent til kl. 22

Restaurant Cave er en moderne indisk restaurant med et ambitiøst, autentisk køkken.

Cave adskiller sig på flere måder fra de fleste gængse indiske restauranter. Indretningen er minimalistisk og lys, men du kan også sidde i den mere klassisk indrettede Mogul Lounge i store tunge træstole med fine udskæringer. Om aftenen er der en intim stemning, da hele restaurantens største lyskilde er levende lys.

På madfronten er det tydeligt, at man søger mod det autentiske indiske køkken. Køkkenchefen rister og kværner selv sine krydderier, og det kan man smage i de intenst krydrede retter med stor kompleksitet i smagen. Kokken er uddannet under den dygtigste indiske kok i Danmark, så der er dømt ægte, vellavet indisk mad. Restauranten for fornylig fået ny ejer, og det er nu en familiedrevet restaurant.

Start for eksempel din middag med forskellige pakoras – kød og grøntsager dyppet i en krydret dej af kikærtemel og friteret, lidt pappadums og et udvalg af hjemmelavede chutneys. Du kan følge op med en af de mange tandoori retter, som serveres sydende varme på jernpander, men også smagsintensiteten i de forskellige karryretter er uovertruffen.

Der er naturligvis indiske øl at drikke til maden og Erik Sørensen Vine står bag det fornuftige vinkort.

Hos Cave mærker man kærligheden til det indiske køkken og restauranten er et must for alle os, der elsker indisk mad. Betjeningen er særdeles god og med til at give kunderne en god helhedsoplevelse.

Bestil bord på Restaurant Cave

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Cave