Restaurant Little Friday
Restaurant

Restaurant Little Friday

Falkoner Alle 49 | 2000 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Teater menu

2.

Varm Skandinavisk indretning

3.

Høj kvalitet og naturvine

Profil

Hyggelig og kompromisløs restaurant på mad, vin og service

Pris
Menu

300 -

Åbningstider

17 - 23

Frokost

Lukket 


Restaurant Little Friday har slået dørene op på Falkoner Alle og byder indenfor til en gastronomisk oplevelse, hvor råvarer og smag er i højsædet. Al mad laves fra bunden, vinene nøje udvalgte og servicen er helt i top. 

Med mange års erfaring fra restaurationsbranchen, både fra det klassiske køkken samt molekylær gastronomi, har Jacob´s ønske om en hyggelig restaurant, hvor han kan forkæle sine gæsters smagsløg - hvadenten de skal i teatret eller nyder en hel aften hos Little Friday. 

Restaurantchef Karolina står i spidsen for den gode service og hyggelige atmosfære, så alle gæster føler sig velkommen. 

Menukortet er smalt, men alligevel er der en del spændende sammensætninger at vælge samt at retterne følger sæsonen. Det ambitiøse køkken er også spontant, så når der lander en mere utraditionel råvare fra de danske farvande eller skove, så kreeres der en smagsfuld anretning. Så skulle man vende tilbage ofte, vil der være nye smage at glæde sig til. 

Konceptet er at man vælger 5 retter og prisen er kr. 300,-

Lokalet har store panorama vinduer på begge langsider og er flot indrettet med varme skandinaviske farver og materialer, dæmpet belysning og vilde blomster. Restauranten har en vinkel med et trin op, som er perfekt til et mere privat selskab. 

Andre spisesteder