Restaurant Kram Fredericia
Restaurant

Restaurant Kram Fredericia

Jyllandsgade 47A | 7000 Fredericia
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Smørrebrød og aften a la carte

2.

Søndagsbrunch

3.

Godt håndværk og kvalitets råvarer

Profil

Sæsonbetonet restaurant i hjertet af Fredericia

Pris
Frokost

48 - 279

Hovedret

189 - 595

Åbningstider

Tirsdag - torsdag: kl. 9-15 (køk)
Fredag - lørdag:
kl. 9-15 og 17-21:30 (køkkenet)
Søndag: 9 - 15 (Brunch)

Frokost

Tirsdag - lørdag: 9 - 15 Søndag: 9 - 15 (kun brunch)

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.8 4.8
Spiseliv logo
4.8

Spiseliv Rating 4.8

Fredericia har fået en hyggelig mad oase med fokus på at give gæsterne en kulinarisk oplevelse, ved at lege med smagene og bringe meget mere af det smagsfulde vegetariske køkken på tallerkenerne. 

Restaurant Kram ligger i starten af Jyllandsgade med store vinduespartier ud til gågaden. Her er hyggeligt indrettet med varme farver, træborde, lange mørke gardiner og dæmpet belysning. På endevæggen nær køkkenet, er Kevin og Henrik´s store kokke idoler foreviget i fine rammer og skulle man som gæst søge lidt inspiration, kan man bladre lidt i en af de mange kogebøger på hylden.

De fleste dage åbner Kram op til lækker morgenmad fra kl. 9 og i frokosten fra kl. 11 laves lækre smørrebrød på godt rugbrød, som kunne være smilende æg og håndpillede rejer, vegetariske stykker, rimmet laks og frokostretter, såsom rørt tartar eller mørbrad bøf af velhængt Murray gray. Menukortet skifter med sæsonen, hvilket betyder, at man som gæst kan inspireres til nye smage i løbet af sæsonerne. 

Fredag og lørdag aften er der ren forkælelse fra et smalt men varieret menukort, hvor der kunne være hummer, cote de beouf eller Tomahawk af gris. Skønne forretter som frisklavet økologisk Burrata eller Iberico skinke. Alle retter er anrettet så de kan deles, skulle man have svært ved at vælge. 

Til foråret gør Restaurant Kram klar til udendørsservering foran restauranten.

Andre spisesteder