Restaurant Duevangs Deluxe

Restaurant Duevangs Deluxe

Sankt Gertruds Stræde 2 | 4600 Køge
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk/Fransk køkken

2.

Skøn terrasse med udeservering

3.

Hyggeligt selskabslokale

Det siger gæsterne
Profil

Pris
Frokost

75 - 165

Hovedret

220 - 248

Åbningstider

Onsdag - fredag: kl. 11:30 - 22:30 Lørdag: kl. 11:30 - 24:00

Åben for selskaber alle dage

Frokost

Onsdag - lørdag: kl. 11:30 - 15:30 (køkkenet)

Restaurant Duevangs ligger lige om hjørnet til Lovparken, på et af Køge by´s charmerende stræder og få skridt fra Køge Torv. Det lille sorte træhus med de hvide sprossede vinduer, huser en hyggelig restaurant med åbent køkken, skønneste terrasse ud til strædet samt et lækkert selskabslokale.

Frokosten består af et smagsfuld klassisk smørrebrødskort, med bl.a. Meuniere stegt rødspættefilet, Roastbeaf af grillet oksefilet til kartoffelmad med rygeostecreme, alt sammen lavet fra bunden og til en flad pris kr. 75,-/stk. Derudover, er en lille lækker osteanretning som passer godt til den lille sult eller som dessert. Er man til Gammel Ost med rom og det hele, så er det bare at sige til.

Om aftenen er der et lækkert udvalg af små deluxe retter, som man kan kombinere og dermed mulighed for at smage på lidt af det hele eller lade køkkenet overraske ved at bestille Deluxe menu. Her er den lille Deluxe med 3 retter og 3 tilpassede glas eller den store Deluxe, med velkomst, snacks, 5 retter og vine til kun kr. 895,-

Menukortet byder kun på 3 hovedretter, men der er kræset for smagen og der er både okse, fugl og fisk f.eks Kalveribeye, Pighvar og farseret frilandskylling.

Selskabslokalet er hyggeligt indrettet og med god akustik. Her dækkes op på mange måder, så det er blot at tale med huset´s faste tjener, Benny - ligeledes med selskabsmenuen og vinene - er der masser af erfaring at hente hos Duevangs. 

På hjemmesiden forefindes forskellige menuer og buffet´er samt priser.

Bestil bord på Restaurant Duevangs Deluxe

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Duevangs Deluxe