Restaurant Duevangs Deluxe
Restaurant

Restaurant Duevangs Deluxe

Sankt Gertruds Stræde 2 | 4600 Køge
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk/Fransk køkken

2.

Skøn terrasse med udeservering

3.

Hyggeligt selskabslokale

Profil

Pris
Frokost

75 - 248

Hovedret

185 - 248

Menu

500 - 895

Åbningstider

Onsdag - fredag: kl. 11:30 - 22:30 Lørdag: kl. 11:30 - 24:00

Åben for selskaber alle dage

Frokost

Onsdag - lørdag: kl. 11:30 - 15:30 (køkkenet)

Restaurant Duevangs ligger lige om hjørnet til Lovparken, på et af Køge by´s charmerende stræder og få skridt fra Køge Torv. Det lille sorte træhus med de hvide sprossede vinduer, huser en hyggelig restaurant med åbent køkken, skønneste terrasse ud til strædet samt et lækkert selskabslokale.

Frokosten består af et smagsfuld klassisk smørrebrødskort, med bl.a. Meuniere stegt rødspættefilet, Roastbeaf af grillet oksefilet til kartoffelmad med rygeostecreme, alt sammen lavet fra bunden. Derudover, er en lille lækker osteanretning som passer godt til den lille sult eller som dessert. Er man til Gammel Ost med rom og det hele, så er det bare at sige til.

Om aftenen er der et lækkert udvalg af a la carte deluxe retter, men kan man lide at blive overrasket, så lad køkkenchefen ekstra forkæle dine smagsløg med en Deluxe menu. Her er en lille Deluxe med 3 retter og 3 tilpassede glas og den store Deluxe, med velkomst, snacks, 5 retter og vine til kun kr. 895,- 

Menukortet er smalt, men der er kræset for smagen og der er noget fra landet, luften og havet f.eks kunne der være Kalveribeye, Pighvar og farseret frilandskylling.

Selskabslokalet er hyggeligt indrettet og med god akustik. Her dækkes op på mange måder, så det er blot at tale med huset´s faste tjener, Benny - ligeledes med selskabsmenuen og vinene - er der masser af erfaring at hente hos Duevangs. 

På hjemmesiden forefindes forskellige selskabsmenuer og buffet´er samt priser.

Andre spisesteder