Rene Noir
Restaurant

Rene Noir

Dag Hammerskjolds Alle 1B | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Frankofil bistro

2.

Uformelt

3.

Tæt på grønne områder samt Østerport st.

Profil

Uformel frankofil hygge på Østerbro

Pris
Hovedret

95 - 245

Menu

375 - 450

Åbningstider
mandag-lørdag 17.30 - 22.00
Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 5.0

5.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.7 4.7
Spiseliv logo
4.9

Spiseliv Rating 4.9

Hos Østerbro-restauranten René Noir er der ikke noget at rafle om. Her elsker de det franske køkken. Stilen er fransk – og kun fransk på René Noir. Og det er jo ikke helt dumt, for det franske bistro-køkken får englene til at synge i en sky af velsmag.

Den omskiftelige menu findes på håndskrevne tavler, der hænger langs væggene ved siden af interessante kunstværker af den danske kunstner, Pabi Chulo. ’Menukortet’ på René Noir skifter sammen med årstidernes spisekammer – faktisk skifter kortet ofte dagligt – men én ting man kan være sikker på, er, at tallerknerne bugner af absolut velsmag.

Der er dog et par gengangere, der altid finder vej til Østerbro-bistroen. Der er nemlig altid klassikere som østers og foie gras på menuen, men ellers er der rig mulighed for at opleve bredderne i det franske køkken.

Vinkortet er ingen undtagelse. Her er det også druer, der har slået sine rødder i den franske muld, som bliver hældt i glasset. Vinene passer naturligvis til den dynamiske menu, som kokkene laver med kærlighed og sjæl.

Restauranten er uformel og hyggelig, og der bliver taget godt hånd om gæsterne. Elsker man bistro-køkkenets dybe, fantastiske smagsregister, så bør man slå vejen forbi Dag Hammerskjolds Alle 1B, hvor René Noir har til huse. 

Andre spisesteder