Reinwald's

Uprætentiøs restaurant på Frederiksberg med fokus på klassisk mad af de bedste råvarer
Åbningstider:  Tirsdag-lørdag: 17:00-23:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
Priser: Hovedretter fra 160,- til 250,-
Menuer fra 300,-

Reinwald's var i mange år et gastronomisk holdepunkt i Indre By. Nu er restauranten genopstået på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg, og denne gang er det i mindre og mere intime lokaler, der inviterer til en afslappet spiseoplevelse, hvor personalet har mulighed for at hygge om alle gæster.  

Gastronomisk har kursen dog ikke ændret sig. Køkkenet byder stadig på en god blanding af klassiske frankofile retter, som altid er krydret med danske inspirationer. For eksempel på råvaresiden, hvor køkkenet altid tager udgangspunkt i de lokale råvarer, der er i sæson.  Prøv for eksempel den krogmodnede danske ribeye med béarnaise og pommes frites, braiserede svinekæber med rodfrugter og rødvinssauce eller den friskfangede fisk, som skifter dagligt, alt efter hvad fiskeren har landet.

Reinwald's har også beholdt en række klassikere fra tiden i Farvergade; blandt andet den populære fiskesuppe og den klassiske gratinerede løgsuppe.

Du kan vælge aftenens 3-retters menu, hvortil der kan vælges en afstemt vinmenu, eller du kan plukke, hvad du har lyst til fra à la carte-menuen. Tirsdag til torsdag serveres også 'ugens R', som er en gedigen hverdagsret til 125 kroner.

Reinwald's er et afslappet sted, hvor der også er plads til de små, som kan vælge fra en børnemenu eller få mindre versioner af kortets retter til halv pris.

Vinkortet byder på et stort udvalg, som er præget af tydelig kærlighed til klassiske vine fra Europas bedste områder. Du kan for eksempel finde mange klassificerede Bordeaux-vine med alder. Dertil finder du også et godt udvalg af rimeligt prissatte flasker, som starter ved 265 kroner. Så er det også muligt at gå ud på en tirsdag uden at sprænge budgettet.

Fredag og lørdag er der også mulighed for at spise frokost på adressen. Her byder Reinwald's på deres versioner af klassisk smørrebrød og en række klassikere som grillstegt kalvelever, Salade Beaujolaise og terrine af okse, and og gris. Pluk selv, eller vælg dagens 2-retters frokostmenu til den fordelagtige pris af 150 kroner. 

Reinwald's

H.C Ørstedsvej 28
1879 Frederiksberg C

Profil: Uprætentiøs restaurant på Frederiksberg med fokus på klassisk mad af de bedste råvarer

Åbningstider:
Tirsdag-lørdag: 17:00-23:00
Køkkenet lukker kl. 21:30

Frokost:
Fredag-lørdag: 12:00-15:00

Priser:
Hovedretter fra 160,- til 250,-
Menuer fra 300,-
Frokost fra 60,- til 150,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=8) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=8)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Reinwald's

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Reinwald's.

Skriv til Reinwald's

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: