Ravnsborg Vinbar
Vinbar

Ravnsborg Vinbar

Ravnsborggade 19 | 2200 København N
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Restaurant og Vinbar

2.

Nær Nørrebro teater

3.

Frokoståbent om sommeren

Profil

Vinbar på Nørrebro

Pris
Åbningstider
Man-tors: 16.00-00.00
Fre-lør: 16.00-01.00
Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

På Ravnsborg Vinbar er der fokus på vin og mad. Menuen skifter fra uge til uge, og køkkenet tager udgangspunkt i en dansk tolkning af middelhavskøkkenet med fokus på at benytte lokale råvarer. Du kan bestille alt fra en enkelt osteanretning til en 3-retters menu, ofte med inspiration fra den vilde nordiske fauna. Menuen står beskrevet på tavlen i restauranten, som din tjener guider dig igennem, og udvalget spænder over salat, suppe, fisk, fjerkræ og kød, og så er der naturligvis også altid noget til den søde tand.

I sommerperioden holder restauranten frokoståbnet fra kl.12-16, så du kan nyde solen, mens du får sulten stillet. Køkkenet åbner igen om aftenen fra kl. 18-22.

Med en beliggenhed på Ravnsborggade er Ravnsborg Vinbar et oplagt sted at hvile fødderne og nyde et glas vin efter en gåtur om søerne, eller at få noget at spise inden en tur i Nørrebro Teater.

Som navnet antyder, er Ravnsborg Vinbar glad for vin. Omkring halvdelen af vinen er egen-importeret, og hele udvalget tæller næsten 80 flasker, så der er noget for enhver smag. Føler du dig på udebane, hvad angår kendskab til vin, står vi klar med hjælp og et par gode historier.

Ravnsborg Vinbar er indrettet i en flyvende spansk kolonistil med et godt tvist af storby stupiditet. Udover pølser i loftet, mosaik på væggene og tavler med fiffig vin-info, byder vinbaren på god stemning med et fantastisk lys om aftenen og solskin på fortovsserveringen om dagen.

Glæd dig til en god oplevelse med masser af charme, lækker mad og vin i lange baner.

 

 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Ravnsborg Vinbar

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Ravnsborg Vinbar