Rasoi

Rasoi

Ørestads Boulevard 55B | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Moderne indisk restaurant

2.

Nær Royal Arena

3.

Frokost og aften

Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.0
Profil

Stilfuld indisk restaurant i Ørestad

Pris
Frokost

120 - 150

Hovedret

95 - 250

Åbningstider
Mandag-søndag: 17-22
Frokost

Mandag-fredag: 11-15

Traditionel indisk mad møder nordisk design i unik forening på Rasoi, som har til huse i VM-bjerget mellem de to metrostationer Bella Center og Ørestad.

Restauranten er indrettet i underetagen af Bjarke Ingels’ prisvindende hus i en cool, nordisk stil med naturmaterialer som skind og træ, men også med farverige, indisk inspirerede detaljer. Restauranten nyder godt af en flot placering på den bilfri promenade langs kanalen. Restauranten råder over en solrig terrasse, hvor maden kan nydes med udsigt over vandet. Restaurant har åbent hver dag til aften, og som noget nyt er der åbent til frokost på hverdage mellem 11:00 og 15:00.   

Maden er klassisk indisk, og byder på både retter fra nord og syd. Der er kræset for detaljerne, og retterne er farverige og smagsintense. Nogle retter er stærkt krydrede, selvfølgelig, men der er også milde retter til dem, der ikke kan lide maden for stærk. Alt laves fra bunden af indiske kokke, som kan deres håndværk til fingerspidserne. Rasoi har sin egen tandoori-ovn, en lerovn, som blandt andet bruges til at bage lækre, sprøde naan-brød, som smøres med hvidløgssmør og koriander.

Der er mulighed for at starte middagen med en række friske cocktails, blandt andet mojito, dark 'n' stormy eller signaturdrikken Rasoi No. 1 med Beluga-vodka, friske brombær, ingefær, lime og gingerbeer. Cocktails går forrygende til den stærke mad, men du kan også vælge fra et venligt prissat vinkort med et godt udvalg af druer fra hele verden. 

Du har også mulighed for at nyde Rasois mad derhjemme. Rasoi tilbyder take-away hver dag fra 17-21. Skal du holde fest eller selskab, er der muligheder både hos Rasoi og hjemme hos dig selv. Ring til restauranten og hør nærmere.  

 

 

 

 

 

Bestil bord på Rasoi

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Rasoi