Rasoi
Restaurant

Rasoi

Ørestads Boulevard 55B | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Moderne indisk restaurant

2.

Nær Royal Arena

3.

Cocktails som matcher indisk mad

Profil

Stilfuld indisk restaurant i Ørestad

Pris
Hovedret

160 - 210

Åbningstider

Tirsdag - torsdag: 17-22
Fredag - lørdag: 17 - 23
Søndag: 17 - 22

Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Traditionel indisk mad møder nordisk design i unik forening på Rasoi, som har til huse i VM-bjerget mellem de to metrostationer Bella Center og Ørestad.

Restauranten er indrettet i underetagen af Bjarke Ingels’ prisvindende hus i en cool, nordisk stil med naturmaterialer som skind og træ, men også med farverige, indisk inspirerede detaljer. Restauranten nyder godt af en flot placering på den bilfri promenade langs kanalen. Restauranten råder over en solrig terrasse, hvor maden kan nydes med udsigt til vandet. 

Rasoi har 2 private dining rooms til private selskaber og møder. Begge stuer har egen indgang, toilet samt av-udstyr til professionelle møder, som ønskes afholdt i hyggelige omgivelser. Desuden masser af parkering lige om hjørnet og metroen næsten til døren.

Maden er klassisk indisk, og byder på både retter fra nord og syd. Der er kræset for detaljerne, og retterne er farverige og smagsintense. Nogle retter er stærkt krydrede, selvfølgelig, men der er også milde retter til dem, der ikke kan lide maden for stærk. Alt laves fra bunden af indiske kokke, som kan deres håndværk til fingerspidserne. Rasoi har sin egen tandoori-ovn, en lerovn, som blandt andet bruges til at bage lækre, sprøde naan-brød, som smøres med hvidløgssmør og koriander.

Start gerne middagen med en forfriskende cocktail, blandt andet mojito, dark 'n' stormy eller signaturdrikken Spicy Mojito med en krydret mørk rom, ananas, kardemomme og mint. Cocktails går forrygende til den stærke mad, men du kan også vælge fra et venligt prissat vinkort med et godt udvalg af druer fra hele verden. 

Rasoi´s mad kan også nydes derhjemme. Rasoi tilbyder take-away hver dag fra 17-21 og skal du holde fest eller selskab, er der muligheder både hos Rasoi og hjemme hos dig selv. Ring til restauranten og hør nærmere.  

 

 

 

 

 

Andre spisesteder