Ras2ranten

Ras2ranten

Torvet 7 | 6100
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Profil

Cafe og restaurant med udendørsservering

Pris
Frokost

55 - 125

Hovedret

125 - 225

Åbningstider
Tirsdag-torsdag: 11.00-22.00
Fredag-lørdag: 11.00-23.00
Søndag: 11.00-22.00

Køkkenet er åbent til kl. 21.00

Ras2ranten på Torvet i Haderslev har lagt linjen om, de er gået fra at være en cafe med de klassiske retter til at ville være Haderslevs svar på NOMA, dog med mere spiselige priser, men tanken er den samme. Ras2ranten satser nu på det nordiske køkken.

Ras2Rantens nye menukort byder på god nordisk mad, baseret på friske sæsonprægede råvarer. I retterne er der brugt urter, æbler, kål, ribs og rodfrugter som alle er i sæson og som kan plukkes i området. Menukortet byder til frokost bl.a. på smørebrød, tartar og pariserbøf. Til aften tilbydes desuden Steak Frites, Husmandskost og et udvalg af desserter. Maden er enkelt og overskueligt anrettet, og retter består af få ingredienser som virkelig får lov til at smage igennem.

Selskaber og arrangementer

Ras2ranten afholder løbende spændende arrangementer som fx sønderjysk kaffebord, høstfest og pinsebrunch. Hold øje med de mange fine tiltag på deres hjemmeside. Der er mulighed for at booke deres hyggelige selskabslokale, som kan benyttes til både selskaber, små fester, fødselsdage, konfirmationer, firmaarrangementer og kundearrangementer. Efter middagen kan man fortsætte aftenen i det historiske værtshus RAS i nabohuset til Ras2ranten.

Hele sommeren og når vejret tillader det, er der udendørsservering på torvet hvor 200 siddepladser indbyder til et rart pusterum i hverdagen, weekenden eller ferien, her kan man kan sidde og nyde bylivet, samt en frokost eller middag under åben himmel.