Restaurant Puk

Traditionsrig dansk restaurant på Vandkunsten.
Åbningstider:  Alle dage 11.30-22:00
Priser: Hovedretter fra 100,- til 150,-

Restaurant Puk ligger i det hyggelige kælderlokale på Vandkunsten, der har der været restaurant i ikke mindre end 250 år. Den nuværende ejer holder traditionerne i hævd.Her serveres god, gammeldags dansk mad, som vor mor ville ønske, hun kunne have lavet den. Smørrebrød til frokost og solide middagsretter til aften. Køkkenet har dog under den nye ejer opgraderet deres brug af råvarer, de er nu helt friske og benytter sig af sæsonbetonede varer. Alt laves fra bunden med hjertet. Ud over klassisk smørrebrød serveres der også frokostplatter. Puks Platte og Puks Luksusplatte.

Om sommeren kan man nyde sin mad udendørs på torvet ved det gamle springvand. I de kolder måneder kan man sidde i de hyggelige kælderlokaler, der emmer af hygge. Selskaber er velkomne og bedes kontakte køkkenet for at få en dialog om serveringer priser mv. I højtiderne er der også godt gang i den, så hvis man ønsker en julefrokost anbefales det at bestille plads i god tid.

 

Restaurant Puk

Vandkunsten 8
1467 København K

Profil: Traditionsrig dansk restaurant på Vandkunsten.

Åbningstider:
Alle dage 11.30-22:00

Frokost:
11:30-16:00

Priser:
Hovedretter fra 100,- til 150,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6331) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6331)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Krøgers Have
Pile Alle 18, ,

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant Puk

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Puk.

Skriv til Restaurant Puk

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: