Restaurant Provence

Restaurant Provence

Ved Stranden 11 |9000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Fransk restaurant centralt i Aalborg

Pris
Hovedret

184 - 298

Åbningstider

Hver dag fra kl. 11

Bordbestilling via hjemmesiden - det er en god idé at booke i god tid, da restauranten er meget populær

Restaurant Provence ligger på Ved Stranden lige overfor SAS-hotellet og Aalborg Casino. Restauranten blev startet af den kendte restauratør Klaus Sørensen og er en af Aalborgs ældste med 24 år på bagen. Ligesom det foregående kvarte århundrede betragtes Provence fortsat som en af Aalborgs bedste restauranter, og den originale indretning med glasloft og udskåret træ i baren er bevaret fra dengang.

Kunst Væggene er udsmykket med lokale kunstneres værker, og udstillingen skifter ca. hver 3. måned. Mange af landets førende kunstnere har udstillet på Provence i starten af deres karriere, og et af den udstillende kunstners værker pryder etiketten på husets vin.

Mad og vin Som navnet antyder, er udgangspunktet for køkkenet sydfransk gastronomi uden så mange dikkedarer med stor vægt på fisk og skaldyr. Husets skaldyrsfad med hummer, krebs, jomfruhummerhaler, østers og hvad hjertet ellers kan begære at godt fra havet er blandt restaurantens mest populære retter, men der er også flere forskellige slags bøffer og andre kødretter til dem, der er mere til det.

Frokostkortet byder på dansk frokost og caféretter som burgere, sandwich og pastaretter. Prisniveauet er i mellemlejet.

Til retterne bruges sæsonens danske råvarer, men brødet importeres fra den verdensberømte bager Poilâne i Paris.

Også på vinkortet lægges vægten på Frankrig, vine fås i alle prisklasser, og der er et stort udvalg af halvflasker.

Restaurant Provence ligger på Ved Stranden lige overfor SAS-hotellet og Aalborg Casino. Restauranten blev startet af den kendte restauratør Klaus Sørensen og er en af Aalborgs ældste med 24 år på bagen. Ligesom det foregående kvarte århundrede betragtes Provence fortsat som en af Aalborgs bedste restauranter, og den originale indretning med glasloft og udskåret træ i baren er bevaret fra dengang.

Kunst Væggene er udsmykket med lokale kunstneres værker, og udstillingen skifter ca. hver 3. måned. Mange af landets førende kunstnere har udstillet på Provence i starten af deres karriere, og et af den udstillende kunstners værker pryder etiketten på husets vin.

Mad og vin Som navnet antyder, er udgangspunktet for køkkenet sydfransk gastronomi uden så mange dikkedarer med stor vægt på fisk og skaldyr. Husets skaldyrsfad med hummer, krebs, jomfruhummerhaler, østers og hvad hjertet ellers kan begære at godt fra havet er blandt restaurantens mest populære retter, men der er også flere forskellige slags bøffer og andre kødretter til dem, der er mere til det.

Frokostkortet byder på dansk frokost og caféretter som burgere, sandwich og pastaretter. Prisniveauet er i mellemlejet.

Til retterne bruges sæsonens danske råvarer, men brødet importeres fra den verdensberømte bager Poilâne i Paris.

Også på vinkortet lægges vægten på Frankrig, vine fås i alle prisklasser, og der er et stort udvalg af halvflasker.

Bestil bord på Restaurant Provence

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Provence