Himalaya Restaurant

Autentiske tibitanske og nepalesiske
Åbningstider:  Åbningstid :- Kl. 15:00 til Kl. 23:00 ( Mandag til Lørdag )

Himalaya Restaurant er et af Danmarks få autentiske tibitanske og nepalesiske spisesteder. Stedet ligger centralt i København på Herluf Trollesgade bag Det Kongelige Teater. Det tibetanske køkken er smagsmæssigt rigt og pikant krydret.

Stedet åbnede i 2003 men blev overtaget af den nye ejer Ram Mahaejan, der kom til i 2011, og før arbejdede på det fem-stjernede hotel Yak & Yeti i Kathmandu, Nepal. Ram har sammen med den tidligere ejer opbygget Himalaya's menukort.

Her finder man således både tibetanske såvel som nepalesiske specialiteter. Det indeholder både lækre kødretter og et stort udvalg af vegetarretter. Det hele fremstillet af friske råvarer af høj kvalitet. Den tibetanske nationalret Momo, er let krydret fyld i en fin dej eller den nepalesiske Thali, som betyder tallerken. Det er en tallerken fyldt med 5-7 småretter (en slags nepalesisk tapas).  

Himalaya Restaurant

Herluf Trolles Gade 5, kld.
1052 København K

Profil: Autentiske tibitanske og nepalesiske

Åbningstider:
Åbningstid :- Kl. 15:00 til Kl. 23:00 ( Mandag til Lørdag )

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6421) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6421)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Himalaya

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Himalaya Restaurant.

Skriv til Himalaya

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: