Pintxos

Pintxos

Nansensgade 63 | 1366
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.0
Profil

Spansk tapasrestaurant med gårdhave

Pris
Hovedret

170 - 249

Åbningstider
Mandag-lørdag:12-23
Søndag lukket

 

Pintxos er intens spansk stemning og skøn velsmagende Tapas. Restauranten ligger i forlængelse af Hotellerne Kong Arthur og Ibsens i det dejlige Nansensgade-kvarter. Her i den hyggelige restaurant kan man få autentisk tapas tilberedt af erfarne spanske kokke. Lokalerne er intime og med lækre behagelige sofa arrangement.  Er vejret til det kan man passende nyde den store gårdhave.

Tapas består som bekendt af en masse små retter anrettet let og ligetil. Smagen og råvarerne er i fokus. På Pintxos kan man bestille enkelte retter eller vælge nogle af de sammensatte menuer som skifter efter årstid eller hvad der nu end er i sæson. Det kunne fx være en “Klima Menu” bestående af spansk sortfodskine, manchego ost, tortilla kroket af kylling og skinke med mere. 

Fælles for alle retter er god kvalitet i hyggelige omgivelser. Er man et større selskab kan dette sagtens lade sig gøre, man tager imod selskaber op til 80 personer. Ønsker man at holde festen hjemme kan catering også lade sig gøre, dette er meget populært og nemt for værten og gæsterne. Vinkortet består af mange røde og hvide vine samt Cava -alle nøje udvalgte og naturligvis spanske. Se mere på hjemmeside for information omkring menuer, catering og arrangementer.

 

Bestil bord på Pintxos

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Pintxos