Café Cadeau

Integrationscafé på Frederiksberg
Priser: Hovedretter fra 49,- til 69,-

Café Cadeau ligger på H.C. Ørstedsvej, ikke langt fra Søerne, Gammel Kongevej og shopping. Caféen er meget unik og den eneste af sin slags i København, det er et såkaldt Drop in Center for udlændinge fra hele verden som ønsker hjælp, netværk og konsultation for at fremme integrationen.

Bag det bæredygtige projektet står Frederiksberg Integrationsforening og KIT, Kirkernes Integrations Tjeneste. Det drives efter non-profit princippet, og alle medarbejdere arbejder frivilligt. Blandt medarbejderne er der lærere som gratis underviser i dansk til glæde for de mange besøgende. Det er netop det store engagement for projektet som gør cafeen special og interessant, også for helt almindelige københavnere. Mange kommer fx. for at spise brunchbuffet lørdage og søndage, til den meget rimelige pris af 69 kr.

Køkkenet består også af frivillige, som på skift laver helt almindelig og god hverdagsmad, som fx. hjemmelavet lasagne, frikadeller og kold kartoffelsalat og dagens ret. Alle retter til mellem 49 og 59 kr. Et prisleje hvor alle kan være med.

Der afholdes indimellem flere kuturrelle arrangementer som musik og temaaftener. På facebook og stedets hjemmeside kan man holde sig orienteret om kommende events og læse mere om idéen bag integrations-cafeen.

Café Cadeau

H.C. Ørstedsvej 28 C
1879 Frederiksberg C

Profil: Integrationscafé på Frederiksberg

Priser:
Hovedretter fra 49,- til 69,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4735) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4735)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Café Cadeau

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: