Price´s diner

Price´s diner

Vesterbrogade 3 | 1630
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
3.2

powered by

Tripadviser Logo 3.0

3.0 anmeldelser

Profil

Brdr. Price´s amerikanske diner i Tivoli

Pris
Hovedret

85 - 195

Åbningstider
Følger Tivoli´s sæsoner - Se hjemmesiden

Brdr. Price har med deres nye diner i Tivoli skabt et spisested, hvor ikke kun menukortet indikerer, at her er tale om en amerikansk diner. Omgivelserne er også indrettet, så illusionen af at sidde på en ægte amerikansk diner fra 50'erne eller 60'erne er helt intakt. Her er billeder af amerikanske kulturikoner på væggene, skakternet gulv og 50'er-musik i højttalerne. Målet er en samlet oplevelse, hvor både smagsløgene og de øvrige sanser bliver stimuleret.  

Madstilen er ærkeamerikansk 'comfort food', og du kan derfor forvente både burgere, french fries, hotdogs, fried chicken, milkshakes, ice cream sundaes og klassiske sandwiches, for eksempel en 'Philly Cheese Steak' med strimler af stegt oksefilet, bløde løg og ostesauce.

Dinerens kød er dansk kødkvæg fra Kildegaarden, pølserne er slagterfremstillet efter brødrenes egen opskrift, og smelteosten er lavet på basis af Vesterhavsost fra Thise. På burgersiden kan du kaste dig ud i en 'Juicy Lucy', hvor bøffen er stoppet med masser af smeltet ost. Eller prøv kræfter med 'The Giant' - en dobbeltburger med to bøffer á hver 200 gram, bacon, ost og alt det andet...

Skyl efter med et udvalg af amerikanske vine, øl fra Brooklyn Brewery eller klassiske amerikanske læskedrikke som root beer, Dr. Pepper eller ginger beer.