Brdr Price Aalborg

Brdr. Price serverer til frokost og aften alle ugens dage i C.W. Obels flotte bygning
Åbningstider:  Frokost kl. 11.30-15.30
Aften fra kl. 17.00
Priser: Hovedretter fra 175,- til 395,-

I den smukke og historiske bygning på C.W. Obels Plads i Aalborg finder man Brdr. Prices seneste skud på stammen. Restauranten har ikke mere en få uger på bagen, men allerede nu emmer stedet af en gennemført charme og atmosfære. C.W. Obel var navnet på den gamle tobaksfabrik, der havde til huse på pladsen fra 1787 til 1896, og herfra har pladsen foran restauranten fået sit navn. På pladsen finder du også Aalborg Kloster, Helligåndsklosteret, der blev opført i 1431.

Restauranten i Aalborg er blevet lavet med inspiration hentet fra Rosenborgsgade. Her er der fokus på hygge, den personlige indretning og ikke mindst her er plads til alle om man kommer ind i badesandaler eller habit. Den personlige indretning ses i sær på de smykke malerier og billeder der pryder væggene i restauranten. Alt er nøje udvalgt fra brødrenes barndomshjem og flere af billederne er malet af deres far John Price.

Både til frokost og middag serveres der gastronomiske klassikere hentet med inspiration fra det franske brasserie og krydret med Brdr. Prices sans for detaljer. Til frokost kan man eksempelvis nyde en gang rørt tatar af dansk kødkvæg fra Kildegaarden., eller man kan som noget nyt kan man ligeledes få en fransk bistro klassiker Croque Madame. Når aftenkortet findes frem byder det på Boeuf Sauté Stroganoff som deres far lavede den eller man kan fristes af James Porrestrudel, et bevis på at vegetarmad ikke er kedeligt.

På den store terrasse udenfor kan man nyde måltidet under åben himmel. Terrassen vil være åben efter vejret og i sommerhalvåret.

Det er muligt at booke restauranten til små eller store selskaber, tag direkte kontakt med restauranten for at aftale nærmere.

 

Brdr Price Aalborg

C.W. Obels Plads 16
9000 Aalborg

Profil: Brdr. Price serverer til frokost og aften alle ugens dage i C.W. Obels flotte bygning

Åbningstider:
Frokost kl. 11.30-15.30
Aften fra kl. 17.00

Priser:
Hovedretter fra 175,- til 395,-
Frokost fra 95,- til 275,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17208) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17208)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Brdr Price Herning
Torvet 3

Brdr Price i Rosenborggade
Rosenborggade 15-17

Brdr Price i Tivoli
Vesterbrogade 3

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Brdr Price Aalborg

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: