Brdr. Price Aalborg

Brdr. Price Aalborg

C.W. Obels Plads 16 | 9000
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.2

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 3.5
Profil

Brdr. Price serverer til frokost og aften hele ugen i C.W. Obels flotte bygning

Pris
Frokost

95 - 275

Hovedret

175 - 395

Åbningstider
Frokost kl. 11.30-15.30
Aften fra kl. 17.00

I den smukke og historiske bygning på C.W. Obels Plads i Aalborg finder man Brdr. Price´s, som emmer af en gennemført charme og atmosfære. C.W. Obel var navnet på den gamle tobaksfabrik, der havde til huse på pladsen fra 1787 til 1896, og herfra har pladsen foran restauranten fået sit navn. På pladsen finder du også Aalborg Kloster, Helligåndsklosteret, der blev opført i 1431.

Restauranten i Aalborg er blevet lavet med inspiration hentet fra Rosenborgsgade. Her er der fokus på hygge, den personlige indretning og ikke mindst er her plads til alle om man kommer ind i badesandaler eller habit. Den personlige indretning ses i sær på de smykke malerier og billeder der pryder væggene i restauranten. Alt er nøje udvalgt fra brødrenes barndomshjem og flere af billederne er malet af deres far John Price.

Både til frokost og middag serveres der gastronomiske klassikere hentet med inspiration fra det franske brasserie og krydret med Brdr. Prices sans for detaljer. Til frokost kan man eksempelvis nyde en gang rørt tatar af dansk kødkvæg fra Kildegaarden., eller man kan som noget nyt kan man ligeledes få en fransk bistro klassiker Croque Madame. Når aftenkortet findes frem byder det på Boeuf Sauté Stroganoff som deres far lavede den eller man kan fristes af James Porrestrudel, et bevis på at vegetarmad ikke er kedeligt.

På den store terrasse udenfor kan man nyde måltidet under åben himmel. Terrassen vil være åben efter vejret og i sommerhalvåret.

Det er muligt at booke restauranten til små eller store selskaber, tag direkte kontakt med restauranten for at aftale nærmere.

 

Bestil bord på Brdr. Price Aalborg

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Brdr. Price Aalborg