Plaza Grill

Moderne Steakhouse ved Hovedbanegården
Åbningstider:  Frokost lukket.
Mandag - Lørdag: 17.30-22.00.
Priser: Hovedretter fra 185,- til 255,-

Plaza Grill ligger lige ved siden af Hovedbanegården. Hotellet har en lang historie. Det har ligget på locationen siden 1. Verdenskrig brød ud i 1914. Hotellet var det mest moderne i København og havde 54 værelser, der alle var udstyret med telefoner og badeværelser. Det var oprindeligt hotelejer William C. Jensen og restauratør Adolf Andersen, der stod bag ideén om hotellet. Igennem alle årene har hotellet som resten af branchen oplevet både op- og nedture.

Plaza Grill er et moderne steakhouse. Restauranten byder på klassiske retter. Det vigtigste for kokkene er at maden bliver tilberedt af friske råvarer, og at alt er lavet fra bunden. På menuen findes klassiske steak-retter som grillet oksekød i flere varianter, lam, spareribs, dagens fisk og en vegetarisk ret. Der er også lækre klassiske forretter og desserter. Restauranten ønsker at give alle gæsterne en mindeværdig aften i historiske omgivelser. Efter middagen er det oplagt at gå videre til Library Bar - hotellets historiske bar - der er indrettet med et meget smukt møblemangt og træpaneler. Baren har live Jazz hver torsdag, fredag og lørdag fra kl. 21:30.

Plaza Grill byder store selskaber velkommen - og afholder fester af enhver art i de fine, men afslappede festlokaler, der ligger i forlængelse af den fantastiske bar. Kontakt restauranten for at booke bord og aftale menu.

Plaza Grill

Bernstoffsgade 4
1577 København V

Profil: Moderne Steakhouse ved Hovedbanegården

Åbningstider:
Frokost lukket.
Mandag - Lørdag: 17.30-22.00.

Priser:
Hovedretter fra 185,- til 255,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15822) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15822)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Plaza Grill

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Plaza Grill.

Skriv til Plaza Grill

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: