Phoviet
Restaurant

Phoviet

Østerågade 18 | 9000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Autentisk Vietnamesisk restaurant i Aalborg

Pris
Menu

89 - 169

Åbningstider
Mandag-torsdag: 11.30-21.30
Fredag-lørdag: 11.30-22.00
Søndag lukket

Den vietnamesiske restaurant Phoviet ligger på Nytorv midt i hjertet af Aalborg. Restauranten byder velkommen med autentisk vietnamesisk udsmykning og hyggelig intim stemning. Betjeningen er meget høflig og med fokus på at restaurantens gæster skal have en hyggelig middag med god mad.

Køkkenet serverer traditionel vietnameisk mad, med inspiration fra de andre asiatiske køkkener. Det vietnamesiske køkken er kendetegnet ved sine mange friske råvarer, gode supper og lækre nudelretter med kød som okse, svin, kylling, and og forskellige fisk. Vælg frit fra Al Carte kortet og prøv også de mange spændende forretter, som sommerruller, tigerrejer, blæksprutte og lotussalat. De gæster der foretrækker en god bøf, har Phoviet også tænkt på med en enkelt traitionel dansk bøf med pommes frites på menuen og til børnene er der et udvalg af børneretter. Der er også mulighed for at vælge mellem en fristende Hanoi-, Hue- eller Saigon-menu eller den populære vietnamesisk fondue.

Der er mulighed for at booke restauranten til selskaber med op til 40 personer, samt selskaber ud af huset op til 200 personer.

Andre spisesteder

Bestil bord på Phoviet

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Phoviet