Perhaps

Perhaps

Købmagergade 56B | 7000
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

2.

3.

Profil

Cool Tapas restaurant med vin og cocktail bar i Fredericia

Pris
Åbningstider

Tirsdag - torsdag: kl. 11:00 - 22:00
Fredag - lørdag: kl. 11:00 - 02:00
Søndag og mandag: Lukket

Hos Perhaps finder man en helt unik sammensætning af en cool tapasrestaurant, med en lang cocktailbar og selskabslokaler med glasvægge. Det kan lyde som et formelt sted, men det er en total afslappet atmosfære, med god musik i baggrunden og en munter stemning.

Her er masser af hyggehjørner med en blanding af komfortable sofaer langs væggene, store puder, smarte stole, store runde borde, små firkantede borde, høje langborde og barstole. Det unikke er, at uanset om man ønsker at tale privat, uden at det stille nabo bord lytter med, så kan man det. Og ligeledes, er man et lidt højttalende selskab, så generer det heller ikke nogen. Så her kommer forretningsfolk og mødes til uformelle møder, lokale folk og turister, som alle nyder godt af de lækre tapasmenuer, som kreeres i det åbne køkken bagerst i restauranten.

Er man bare til et godt glas vin, er her 33 forskellige glas at vælge i blandt. På Cocktailsiden er her friske klassikere som Strawberry Daiquiri, Tom Collins, Cosmopolitan m.fl. 

Alle dage serveres velsmagende tapas fra kl. 11:00, men om tirsdagen er her et ekstra godt tilbud til frokost: 5 lækre tapas efter kokkens valg til kun kr. 150,- 

Menukortet er fyldt med både kolde og varme tapas, med inspiration fra hele verdens køkkener. Og konceptet er enkelt, man vælger hvor mange retter man kan spise og så kommer serveringerne løbende i passende tempo. Det kan klart anbefales at vælge alle 10 tapas til kun kr. 300,- Så er det bare at nyde det gode selskab og lade sine smagsløg forkæle. 

I lige uger byder Perhaps på 5 tapas med 1 valgfri cocktail, vand, vin eller øl og en dessert for kun kr. 249,-