Frisklavet italiensk restaurant- og cafémad hver dag på Frederiksberg
Åbningstider:  Mandag - lørdag: 9 - 22
Søndag: 9 - 18

Pause giver sine gæster en pause i hverdagen med rigtig god italiensk a la carte, populære caferetter og morgenmad. Pause ligger lige hvor Peter Bangsvej og Smallegade mødes, med fin mulighed for at parkere samt Metroen tæt på.

Indretningen byder på mange oplevelser, hvis man giver sig tid til at se sig omkring. Her er Rokoko spejle, sjove lamper, heriblandt lysekronen som er lavet af gamle mælkeflasker. Masser af puder i sofaerne og bordene er lavet af de gamle væghylder, som hang i samme lokale i 1887. Det store plankebord som møder én på vej ind, vejer 400kg og kommer fra de svenske skove. Så her er virkelig meget historie. 

Hos Pause kan du nemt finde dit yndlingshjørne, hvadenten det er ved de store vinduespartier ud til vejen, nogle trin op, hvor der er et skønt overblik over restauranten eller bagerst i de små stuer.

Hos Pause kan du starte dagen kl. 9:00 med god kaffe, morgenmad, brunchtallerken og friskpresset juice. Brunchtallerkenerne serveres indtil kl. 16:00. 

Menukortet byder på en god blanding af populære caferetter, smørrebrød, Pariserbøf og dagens suppe, som typisk er frokostretter, men kan også bestilles om aftenen, hvor der ellers primært bestilles ud fra den italienske del af menukortet.

God italiensk mad til hverdag og fest. Hos Pause brænder man for det enkle og smagsfulde køkken som italienerne er kendt for. Køkkenchefen er fra Pietra, Ligure i Italien og går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Vinkortet er en god blanding af primært italienske og californiske vine, lidt bobler samt Call a Cap. Derudover, er der pilsner øl fra fad og special øl på flaske.

 

 

 

 

 

Pause

Peter Bangsvej 2
2000 Frederiksberg

Profil: Frisklavet italiensk restaurant- og cafémad hver dag på Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag - lørdag: 9 - 22
Søndag: 9 - 18

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17350) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17350)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Pause

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: