Passione & Enoteca
Restaurant

Passione & Enoteca

Borggade 10 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Autentisk italiensk

2.

Restaurant og vinbar

3.

varmt Værtsskab

Profil

Autentisk italiensk restaurant i det hyggelige latinerkvarter i Aarhus

Pris
Hovedret

50 - 199

Åbningstider
Mandag kl. 11 - 21
Tirsdag-Onsdag kl. 11 - 21
Torsdag-Lørdag kl. 11 - 00
Søndag: LUKKET
Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

I den hyggeligste del af Aarhus, I Latinerkvarteret ligger den 100 procent autentiske italienske restaurant Passione. Her får man følelsen af, at træde direkte ind i en restaurant i Milano, indehaveren Marcello Passalia byder én velkommen med en varme, så man føler sig taget imod som en del af familien.

Det er Marcello Passalia som står bag gryderne i den lille hyggelige køkkenniche og fremtryller enkle italienske pastaretter, hvor alt er tilberedt fra bunden. Køkkenet er kun Italiensk, men koncentrere sig om Milano, hvor Marcello Passalia oprindeligt er fra. Fokus er på de enkle og smagsrige retter som pastaretter, risotto eller frisk pasta tortelloni med trøffel. 

Nyhed! Som noget helt nyt tilbyder Passione & Enoteca nu ægte italiensk pizza fra d. 1 februar 2017. I august 2016 overtog Passione nabolejemålet og væltede muren - og udvidede med vinbaren Enoteca. Og nu udvider Passione & Enoteca med ægte italiensk Pizza!

Restauranten har italienske gourmetvarer, som er importeret direkte fra Italien og hos Passione finder man kun ingredienser og produkter som er nøje udvalgt og kun af den bedste kvalitet.

Marcello Passalia er en kendt mand i gadebilledet i Aarhus, han er passioneret omkring alt hvad han laver og for ham kan man ikke lave noget med mindre man gør det 100 procent. Det er det samme om det handler om mad, de mange events eller hans helt store hjertesag Pippo Assosiation, en fond for tidligt fødte børn.

Selskaber

Hos Passione har man mulighed for at holde selskaber og arrangementer hvor der bliver sørget for alt. Her er plads til 70 personer I de hyggelige lokaler, så uanset om man skal holde fødselsdags, firmafest, konfirmation, barnedåb eller lignende, så er man velkommen hos Passione. Hvis man derimod ønsker at holde et selskab hjemme er det muligt at leje kokken med hjem til en fantastisk middagsoplevelse i eget hjem.

Events

Flere gange om måneden er der events i restauranten, det kan være alt fra middag med opera til pastakurser. Se mere og følg med på Passiones Facebook her 

Andre spisesteder

Bestil bord på Passione & Enoteca

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Passione & Enoteca