Så kom der frisklavet pasta til Rødovre Centrum, takket være Parma og Pasta som er et populært spisested i både Lyngby og Taastrup.
Hos Parma og Pasta er alt hjemmelavet og frisk. Pasta dejen samles om aftenen og næste morgen laves pastapladerne klar, så de kan komme i pastamaskinen og formes til de forskellige pasta retter på menukortet. Dejen til til foccacia brødet æltes i hånden hver anden time for at få den bløde konsistens, bages frisk hver dag og serveres f.eks til charcuterie brættet med lækre italienske specialiteter.
Kom ind og nyd lækre pastaer som ravioli med ricotta, spinat og brunede champignoner på toppen, pasta arabiata med chili stykker, frisk spinat i tomatsauce eller pasta gorgonzola med parma skinke på toppen. Børn under 12 år har sine favoritter på menukortet til kr. 85,-
Er lysten til en sandwich, så tøv ikke med at vælge Parma og Pasta´s lune og sprøde tortefritta sandwich med parmaskinke, frisk spinat og friskost.
Kaffe og dessert - Lad dig friste af husets hjemmelavede desserter Tiramisu og Panna Cotta med en god kop italiensk kaffe til. Kaffen er selvfølgelig brygget på nymalede bønner.
Selskaber - holder I en festlig begivenhed hjemme, laver Parma og Pasta gerne lækre charcuterie fade klar og bager foccacia til jer - bestil blot i forvejen, så de kan nå at lave brødet klar.