Restaurant og Cafe tæt ved Forum
Åbningstider:  Søndag-torsdag 8-24
Fredag-lørdag 8-02
Priser: Hovedretter fra 89,- til 149,-

OVERFOR ligger på Frederiksberg lige overfor Forum. Stedet har god service med bordservering og er uhyre populært inden eller efter koncerter i Forum. Men der er også meget for lokale at komme efter.

Her kan man nemlig få sig en god gang morgenmad allerede fra klokken 8, hvis man er kommet ud af døren uden. Ud over en brunchbuffet, som er stillet frem helt til klokken 16 hver weekend, kan man i hverdagene vælge mellem hjemmebagte boller, en gang skramlet æg, havregrød med bær og andre gode sager til de tidlige timer.

Til natteravnene har OVERFOR et lille men kreativt - og ganske billigt - cocktailkort.

I løbet af dagen er der selvfølgelig også masser af vælge imellem og det gælder uanset om man er til en let cafésnack, en hurtig salat eller en burger, mens kortet om aftenen er mere restaurantpræget. Køkkenchefen er da også faglært og har arbejdet på nogle af byens fine steder. Aftenkortet byder således på et lille udvalg af hovedretter med klassikeren bøf bearnaise som en sikker favorit.

OVERFOR

Rosenørns Allé 32
1970 Frederiksberg C

Profil: Restaurant og Cafe tæt ved Forum

Åbningstider:
Søndag-torsdag 8-24
Fredag-lørdag 8-02

Priser:
Hovedretter fra 89,- til 149,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15046) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15046)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til OVERFOR

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: