Osaka Sushi
Restaurant

Osaka Sushi

Istedgade 3 | 1650
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Frisklavet sushi ad libitum tæt ved Hovedbanegården

Pris
Menu

159 - 199

Åbningstider
Alle dage kl. 12-23
Det siger gæsterne
4

powered by

Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Blot 100 meter fra Hovedbanegården finder du Osaka Sushi -  en hyggelig, japansk sushi-hule med en god placering lige i starten af livlige Istedgade.

Osaka Sushi var tidligere en restaurant med speciale i running sushi, men nu blæser nye vinde på Istedgade. I stedet kan du spise sushi ad libitum og bestille løbende. Det sikrer, at du kan få præcis den sushi, du ønsker og i præcis de mængder, du har lyst til. Ligesom running sushi fungerer det nye koncept til en enhedspris, som betyder at du kan spise ubegrænset løs af de lækre sager i to timer til meget rimelige penge. Det nye koncept betyder samtidig, at køkkenet kan tilbyde endnu flere fristende specialiteter end tidligere. Konceptet gælder både til frokost og aften. 

Osaka Sushi har dog stadig også et á la carte kort med alle de kendte sushiruller, forskellige nudelretter, sticks og selvfølgelig misosuppe og edamame bønner, som alt sammen også kan bestilles som take away med 10% rabat.  Til frokost kan du prøve en af de spændende 'lunch box'- menuer med for eksempel forårsruller, sushi, sticks og misosuppe.

Osaka Sushi er en stor restaurant med 80 siddepladser og har derfor god plads til større og mindre selskaber. Restauranten er også velegnet til børn, som tilmed spiser sushi ad libitum til halv pris, hvis de er under 10 år. 

 

 

Andre spisesteder

Error
Whoops, looks like something went wrong.