Osaka Sushi

Frisklavet sushi ad libitum tæt ved Hovedbanegården
Åbningstider:  Alle dage kl. 12-23
Priser:
Menuer fra 159,- til 199,-

Blot 100 meter fra Hovedbanegården finder du Osaka Sushi -  en hyggelig, japansk sushi-hule med en god placering lige i starten af livlige Istedgade.

Osaka Sushi var tidligere en restaurant med speciale i running sushi, men nu blæser nye vinde på Istedgade. I stedet kan du spise sushi ad libitum og bestille løbende. Det sikrer, at du kan få præcis den sushi, du ønsker og i præcis de mængder, du har lyst til. Ligesom running sushi fungerer det nye koncept til en enhedspris, som betyder at du kan spise ubegrænset løs af de lækre sager i to timer til meget rimelige penge. Det nye koncept betyder samtidig, at køkkenet kan tilbyde endnu flere fristende specialiteter end tidligere. Konceptet gælder både til frokost og aften. 

Osaka Sushi har dog stadig også et á la carte kort med alle de kendte sushiruller, forskellige nudelretter, sticks og selvfølgelig misosuppe og edamame bønner, som alt sammen også kan bestilles som take away med 10% rabat.  Til frokost kan du prøve en af de spændende 'lunch box'- menuer med for eksempel forårsruller, sushi, sticks og misosuppe.

Osaka Sushi er en stor restaurant med 80 siddepladser og har derfor god plads til større og mindre selskaber. Restauranten er også velegnet til børn, som tilmed spiser sushi ad libitum til halv pris, hvis de er under 10 år. 

 

 

Osaka Sushi

Istedgade 3
1650 København V

Profil: Frisklavet sushi ad libitum tæt ved Hovedbanegården

Åbningstider:
Alle dage kl. 12-23

Priser:
Menuer fra 159,- til 199,-

array(0) { }

Tag ungerne med til running sushi

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15137) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15137)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Osaka Sushi

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: