array(1) { ["region_id"]=> string(1) "1" }
TILMELD DIG
SPISELIVS NYHEDSMAIL

Tom kha gai - thaisuppe med kylling og kokosmælk

Kategori: Hovedret

Årstid: Forår, Sommer, Efterår, Vinter

Thaisuppen er nem og hurtig hverdagsmad, som smager forrygende. Suppen kan fryses, så lav bare en ekstra portion.

  1. Skær kyllingebrysterne i mundrette tern og sauter i olie, til det tager farve. Tag kyllingen af blusset.
  2. Skær løg i både og hvidløg i skiver og sauter.
  3. Tilsæt citrongræs, ingefær, hvidløg og chili og sauter under omrøring et par minutter
  4. Hæld kokosmælk, bouillon samt fishsauce ved og lad det hele småsnurre 8-10 minutter. 
  5. Lad tomater og kylling simre med de sidste fem minutter
  6. Smag til med lime.
  7. Tilsæt forårsløg og koriander.
  8. Server suppen rygende varm.

Se flere opskrifter »

Aktiv tid: 1/2 time

Samlet tid: 1/2 time

Antal: 4 personer

Sværhedsgrad: Nem

 2 kyllingebryster

2 forårsløg, hakket
Lidt (jordnødde)olie
8 blommetomater
1 fed hvidløg, revet
1 rød chili, fintsnittet
1 stang citrongræs
2 cm ingefær, skrællet og revet
1 dåse kokosmælk (4 dl)
1 l hønsebouillon
1 spsk fishsauce
Lidt limesaft
En god håndfuld hakket koriander

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.