Syltede rødløg

Kategori: Frokost, Tilbehør

Årstid: Efterår, Vinter

De syltede løg kan bruges i salater, oven på pålæg eller som lækkert tilbehør til fisk eller kød.

1. Pil og halvér rødløg, del dem i skaller og skær skallerne i passende størrelse.
2. Kog vand, eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn op i en gryde.
3. Placér løgene i et rent sylteglas, eventuelt skyllet med atamon, og overhæld løgene med den kogende lage. Sæt på køl og lad dem trække i 24 timer før brug.

Se flere opskrifter »

Aktiv tid: 20 minutter

Samlet tid: 30 minutter

Antal: Til 1 sylteglas

Sværhedsgrad: Nem

8 rødløg
3 dl husholdningseddike
200 g sukker
2 dl vand
3 laurbærblade
10 sorte peberkorn

Opskriften er udarbejdet af Din Baghave

 

Opskrift og foto: Din Baghave

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.