Svinebryst saltet med krydderier stegt med jomfruhummer og saltsyltet citron

Kategori: Hovedret

Årstid: Efterår, Vinter

1. Svinebrystet skæres til og krydres natten over med fennikel, salt, peberkorn, hakkede syltede citroner og enebær.
2. Rul det op og bind det med kødsnor.
3. Brun det af på en pande og steg det i ovnen ved 150 grader i ca 1 time.
4. Flæk jomfruhummerne og steg dem lynhurtigt på en hed pande.
5. Server kødet i skiver med jomfruhummer. Stænk med saft fra citronerne og lidt god olivenolie. Grønt kan serveres til efter sæson.

 

Se flere opskrifter »

Antal: Til 4 personer

Sværhedsgrad: Svær

1 kilo svinebryst uden ben og hud
1 spsk enebær
1 spsk fennikel frø
1 spsk hel sort peber
2 salt syltede citroner (kan købes i speciel butikker)
4 store jomfruhummere
salt

Opskriften er udarbejdet af Rasmus Kjær

 

www.rasmuskjaer.dk
Foto: René Riis

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.