• Smøret brunes ved smag varme i en. Lige efter smørret er færdigt med at bruse tilsættes citronskal, hakkede kapers og det hakkede brød. Det hele ”ristes” sammen indtil brødet er sprødt og gyldent.
  • Sæt til side og lun lige før servering.
  • Pancettaskiverne steges sprøde i ovnen under pres. Det tager ca. 15 min ved. 160 grader.
  • Fløden koges op med citronsaft, salt og peber og en knivspids sukker. Når fløden er kogt tyk og cremet tilsættes de friskbælgede ærter. Lad ærterne koge i flødeblandingen i ca. 30 sekunder. De må ikke miste farve og bid.
  • Kammuslingerne steges i klaret smør på en glohed pande i ca. 30 sekunder pr. side. De skal være gyldne, faste men stadig halv-rå inderst inde
  • Anret en solid klat ærtestuvning i bunden af en stor, dyb tallerken. Placer de to muslinger på hver side. På hver kammusling placeres en lille teskefuld af den brunede smør kompot. Pynt med pancetta og masser af grønt.