Søpindsvin på japansk

Kategori: Forret, Snack

Årstid: Efterår

Opskriften har vi fået fra den japanske restaurant Damindra med den japanske stjernekok Taka Nishimura i front.

1. Åbn søpindsvinene, tag dem ud af skallen og rens skallerne grundigt

2. Vask søpindsvinekødet i saltvand

3. Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend den sammen med søpindsvinet

4. Fordel fyldet i skallerne

Se flere opskrifter »

Samlet tid: 30 minutter

Antal: 4 personer

Sværhedsgrad: Middel

4 søpindsvin

 

Dressing:

2 spsk yuzu- eller citronsaft

2 spsk soya sauce

1 tsk frisk revet ingefær

1/2 dl god olivenolie

Opskriften er udarbejdet af Taka Nishimura fra Damindra

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.