Sommerlig rejesalat

Kategori: Forret, Frokost

Årstid: Sommer

Opskriften har vi fået fra køkkenchef John Leslye på den italienske fiskerestaurant Acquamarina.

1. Pil rejerne

2. Fjern i hvert fald den yderste, behårede skal på hestebønnerne. Blanchér dem i saltet vand i 1 minut. Hvis du synes, kan du efterfølgende fjerne skallen omkring den lille bønne også

3. Skær chili og bladselleri i små tern, løg og basilikum skæres i strimler

4. Kom alle ingredienser op i en skål og marinér kort med olivenolie, salt, peber og limesaft

Se flere opskrifter »

Samlet tid: 20 minutter

Antal: 4 personer

Sværhedsgrad: Nem

200 g. søkogte skalrejer

150 g. cherrytomater

1 hel sød chili

100 g. bladselleri

10 blade basilikum

1 salatløg

100 g. pillede hestebønner

2 spsk olivenolie

Saft af 1 lime

 

Salt og peber

Opskriften er udarbejdet af John Leslye fra

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.