Pastadej

1. Bland mel og æggeblommer til konsistensen er tør men sammenhængende. Brug en food processor eller dine hænder

2. Lad pastadejen hvile i køleskabet i 1/2 time

 

Svampesauce

1. Skær alle svampene i små stykker

2. Sautér hvidløg på en pande i olivenolie i et par minutter, til det har fået lidt farve

3. Kom svampene på panden og lad dem stege med i yderligere 2 minutter

4. Tilsæt hvidvin og lad det koge væk

5. Tilsæt vand til det dækker svampene

6. Kog saucen ca. 10 minutter ved middel varme

7. Smag til med salt og peber

 

Ravioli

1. Rør ingredienserne til fyldet sammen og smag til med salt og peber

2. Når pastadejen har hvilet, køres den til et langt stykke med 2 mm. tykkelse (der er sandsynligvis for meget dej, du skal bare bruge en bane på ca. 1 meter x 20 cm.)

3. Sæt en teskefuld af fyldet med 4-5 cm's mellemrum på halvdelen af pastadejen. Fold den anden halvdel ind over fyldet og klem godt men forsigtigt sammen omkring de små 'toppe'. Der må ikke være luft omkring fyldet

4. Stik eller skær raviolierne ud i en passende størrelse

5. Kog i ca. 3 minutter i vand med salt

 

Vend ravioli og sauce og drys med revet parmesan og hakket persille