Pandekager med ahornsirup

Kategori: Dessert, Morgenmad, Sødt

Årstid: Forår, Vinter

Pandekager er gode til dessert, brunch og almindelig hygge. Her er en basis-opskrift, som vi har fået af den økologiske restaurant Cap Horn i Nyhavn

1. Pisk æg, vanlilie og sukker sammen

2. Tilsæt mælk og øl og pisk igen. Dejen skal nu hvile i 30 minutter

3. Bag pandekagerne på en pande med smeltet smør til de er gyldent brune på begge sider

Server med ahornsirup og pynt med mynte og lidt flormelis.

Se flere opskrifter »

Aktiv tid: 15 minutter

Samlet tid: 45 minutter

Antal: 4 personer

Sværhedsgrad: Nem

2 dl. mælk

100 g. hvedemel

30 g. sukker

¼ vaniliestang

1 spsk. øl

Opskriften er fra Restaurant Cap Horn

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.