Moules Marinière

Kategori: Forret, Frokost, Hovedret

Årstid: Forår, Sommer, Efterår, Vinter

Opskriften har vi fået fra Jonathan Berntsen, der sammen med sin tvillingebror Alexander står bag Berntsens Ballade på Vesterbrogade. Restauranten er inddelt i to etager med gourmetrestaurant på førstesalen og brasserie i stueetagen, hvor denne bistroklassiker serveres.

1. Rist anisfrø på en tør pande

2. Snit løget fint

2. Varm olien op i en gryde og svits løg, anisfrø, laurbærblad og rosmarin

2. Smid muslingerne i gryden i 1 minut, og hæld derefter fiskefond og hvidvin i gryden

3. Lad muslingerne koge i 7 minutter ved høj temperatur under låg

4. Tilsæt fløde og kog op

5. Smag suppen til med citronskal, salt og peber.

6. Hæld muslingerne op i en skål og pynt med persille og forårsløg

Se flere opskrifter »

Aktiv tid: 20 minutter

Samlet tid: 15 minutter

Antal: 1 person

Sværhedsgrad: Nem

1 spsk. neutral planteolie
1/2 kg. blåmuslinger (rensede)
1/2 dl. fiskefond
1/2 dl. hvidvin
1 tsk. grøn anisfrø
1 skalotteløg
5 blade rosmarin
Skal af 1/4 citron
1 håndfuld snittet persille
1 snittet forårsløg
1 laurbærblad
1/2 dl. piskefløde
Salt og peber

Opskriften er udarbejdet af Jonathan Berntsen fra Berntsens Ballade

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.