Macarons

  1. Bland flormelis med mandler og kakao.
  2. Si blandingen i en skål.
  3. Pisk hviderne indtil næsten helt stive, tilsæt sukker og pisk videre til helt stift.
  4. Fold mandelblandingen i hviderne lidt ad gangen, indtil blandingen er homogen.
  5. Hæld blandingen i sprøjtepose med en 11 mm tylle og sprøjt ud til små runde cirkler på en bageplade med bagepapir/silpat dejen.
  6. Lad de ubagte macarons tørre i 10-15 minutter inden de bages ved 160grader i 12-15 minutter.
  7. Lad dem hvile i et par minutter inden de fjernes fra bagepapiret

Chokoladecreme

  1. Bring fløden i kog og smelt den hakkede chokolade deri
  2. Køl helt af og pisk cremen let
  3. Smør/sprøjt den på den ene macaron og læg den anden over på

Opbevar de små macarons på køl indtil servering