På Spiseliv kan du søge blandt flere tusind restauranter, cafeer og klubber i Danmark. For at få den bedst mulige oplevelse af sitet, kan du vælge at få vist steder i det område, hvor du er lige nu. Ønsker du det, skal du blot klikke på “opdater”.
find de bedste oplevelser nær dig
Opskrift
Lam i dild og rejer
Sabina
Spiseliv.dk
Kokkene på Nose2Tail elsker kød. Derfor har de udgivet en bog om netop det emne. Opskriften her er fra bogen 'Lokal Kærlighed - en kødbog'
Af Teitur Christensen, Martin 'Guf' Becker Rasmussen og Stine Christiansen (foto)
1. Fedtsiden ridses. Læg kronerne på en kold pande med fedtsiden nedad.
2. Skru blusset op og steg til fedtsiden er sprød og brun, vend og steg yderligere 10 minutter.
3. Smag rejerne til med salt og sukker. Anret som på billedet.
Læs hele artiklen
Redaktionens Valg: Artikler
Artikel
Danmarks nye restaurantfestival: Seafood Festival er en hyldest til fisk og skaldyr
23. apr. 2024 | Sabina, Spiseliv.dk
Guide
4 frokost ideer - De hyggeligste udflugter
22. apr. 2024 | Sabina, Spiseliv.dk
Guide
5 fantastiske gårdhaver
9. apr. 2024 | Sabina, Spiseliv.dk
Artikel
Private dining eller firma arrangement i lækre omgivelser