Kamillesnaps

Kategori: Drinks

Årstid: Alle

Tag kegler med en hjemmelavet snaps til julefrokosten - løbet er bestemt ikke kørt, selvom du ikke lige har fået sat den over engang i sensommeren. Her er en super nem og hurtig opskrift på en snaps, der kan laves på samme dag som den skal bruges, og som smager intet mindre end fantastisk. Opskriften er udarbejdet af Rasmus Leck-Fischer, som har skrevet bogen Snaps - naturen på flaske (Ehrhorn-Hummerston 2013).

 

  1. Kog vand og honning op, tilsæt kamille, lad trække i 10 minutter
  2. Hæld snapsen på og filtrer igennem et klæde
  3. Server kamillesnapsen ved hvidvinstemperatur 

Se flere opskrifter »

Samlet tid: 1/2 time

Antal: 1 flaske

Sværhedsgrad: Nem

1 flaske Brøndum
2 spsk honning
1 spsk tørret kamilleblomster (evt færdigkøbt te, hvis man ikke få fat i vilde kamilleblomster tørret fra i sommers)
2 spsk vand

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.