Kænguru

1. Marinér kængurufilet'erne med rødvin, laurbærblade, timian, gulerod og løg i køleskabet i en halv dags tid

 

Tilbehør

1. Skær sellerien i mindre stykker og kog den i mælk indtil den er blevet blød

2. Blend selleri og mælk med smør og smag til med salt

3. Skær squash i tynde skiver og blanchér skiverne i letsaltet vand i få minutter. Tag dem op og køl af i et isbad

4. Skær æblet i tern eller lav små kugler med et parisiennejern. Sautér æbletern/kugler i smør i 4-5 minutter på en pande

 

Sauce

1. Sigt marinaden og sautér siens indhold i en gryde i 5-10 minutter

2. Tilsæt den frasigtede rødvin og lad halvdelen koge væk ved høj varme

3. Tilsæt vildtbouillon og reducér igen saucen til cirka det halve

4. Smag til med salt og peber

 

Anretning

1. Steg kængurufilet'erne let ved høj varme. De skal endelig ikke være gennemstegte, hellere røde. Lad dem trække nogle minutter, inden de skæres i skiver

2. Lun squash-skiverne og læg dem midt på en tallerken med kænguru på toppen og en skefuld sauce

3. Placér den lune sellerimos på den ene side og æbleter/kugler pyntet med lavendel på den anden side

4. Dekorér tallerkenen med krydderurter eller karse