Fennikelsalat

1. Skær fennikelen over på midten og læg den ene halvdel til side. Åben bladene og skær hvert blad i mindre stykker på langs

2. Blanchér stykkerne i saltet vand i 5 minutter

3. Marinér med olivenolie, lidt af appelsinjuicen og lidt salt

 

Bladselleri

1. Skær bladsellerien i 2 cm. lange stykker

2. Blanchér i vandet fra fennikel'en i ca. 5 minutter

3. Marinér med olivenolie og salt

 

Orangesauce

1. Skær den anden halvdel af fennikel'en i grove stykker

2. Fennikel sauteres med hvidløget i lidt olivenolie

3. Efter et par minutter tilsættes en smule vand, og fennikelstykkerne koges møre

4. Blend den møre fennikel med resten af appelsinjuicen og smag til med salt og måske lidt hvidvinseddike

 

Jomfruhummer

1. Jomfruhummerne pilles og grilles på en meget varm grillpande. Først steges de 3/4 igennem på den ene side (ca. 3-4 minutter) og vendes så og steger videre et minuts tid på den anden side

 

Fordel orangesaucen i 4 tallerkener, læg fennikelsalat og bladselleri i bunden, scampi ovenpå og pynt med brøndkarse