1. Agurker skrælles let, rulles i havsalt og efterlades i mindst 30 minutter

2. Løget pilles og skæres i kvarte på langs

3. Porren renses og skæres i ca. 1 cm. tykke skiver

4. Kyllingen dækkes med vand i en gryde. Løg, porre og peberkorn tilsættes og der koges i ca. 30 minutter til kyllingen er mør.

5. Tag kyllingen op af gryden og lad den blive kold

6. Pil kødet af kyllingen i lange, tynde strenge

7. Skyl saltet af agurkerne, skær dem i kvarte på langs og fjern kernerne. Skær nu agurkerne i fine strimler på ca. 5 cm. i længden og 3-4 mm. i bredden. Pres med et let håndtryk det overskydende vand fra agurkeskiverne

 

Dressing

1. Bland soja, wasabi, sesamfrø og -olie

 

Umiddelbart inden servering skal agurke- og kyllingestykkerne blandes og anrettes på en tallerken. Dressingen serveres ved siden af salaten, så gæsten selv kan dosere