Bland salt og sukker og gnid kogeflæsket med blandingen. Dæk flæsket med stanniol og lad det trække i et døgn i køleskabet. Skyl flæsket i koldt vand, til det meste af salt-sukker-blandingen er skyllet af, og steg flæsket i ovnen i cirka 2 timer ved 150 grader. Hæld honningen ud over flæsket og grill det ved 250 grader til det bliver gyldent (cirka 10 minutter).

Skær æblerne i tykke skiver og steg dem et par minutter i smørret på en pande. Hæld æbleeddiken og sukkeret over æblerne og steg dem til de er gyldne, men stadig har bid.

Rør tyttebærrene med sukkeret. Dæk tyttebærrene med stanniol og lad dem trække i køleskabet i mindst et døgn. Jo længere, du lader tyttebærrene trække i sukkeret, jo sødere bliver de.

Skær det lune flæsk i skiver og arranger skiverne på det smurte rugbrød. Pynt med to-tre spiseskefulde æbleflæsk og en spiseskefuld rårørte tyttebær.

Tip til drikkevarer 
Ølambassadør Kasper Larsen fra Nørrebro Bryghus anbefaler, at du drikker King’s County Brown til den honningglaserede æbleflæsk