Sauce

1. Hvidløg og syltet hvidløg, chili og koriander rod stødets sammen i en morter og smages til med sukker, lime og fiskesauce

 

Yam Wunsen

1. Glasnudlerne udblødes i 3 minutter. Herefter kommes de i en gryde med spilkogende vand. Efter et øjeblik tages de op og køles af i koldt vand i 2 minutter

2. Hakket svinekød kommes i en gryde med lidt olie og sauteres til det har taget farve

3. Øresvampene udblødes i vand og stæres i små stykker. Tomater, forårsløg koriander og thai bladselleri skæres i små stykker

4. Kom olie i en wok eller gryde og tilsæt glas nudler og halvdelen af svinekødet

5. Tilsæt nu alt undtag jordnødder og sautér nogle minutter

6. Tilsæt saucen og varm det hele igennem

7. Hæld det hele ud på et fad, fordel resten af kødet rund på fadet og pynt med jordnødder