Aioli

1. Hæld æggeblommer, salt, sennep, hvidløg og hvidvinseddike i en blender og rør godt igennem

2. Tilsæt olien lige så langsomt mens blenderen kører, til mayonaisen er blevet tyk

3. Tilsæt kartoflen og blend godt igennem

4. Smag til med salt, sennep og eddike

 

Fisk

1. Pisk ægget sammen og bland rugmel med salt og peber

2. Vend fiskefilet'erne i æg på begge sider og derefter i rugmel på oversiden. Klap dem sammen på den lange led

3. Varm en pande med et par centimeter smør og olie godt op og steg fiskefiet'erne sprøde og gyldne

 

Spinat

1. Rens spinaten og sautér den et par minutter i lidt smør, til den er blød

2. Vend med citronskal og skalotteløg i ringe

3. Smag til med citronsaft, salt og peber

 

Servér fisken med godt brød og pynt med citronbåde og krydderurter