Fetaosttærte

Kategori: Forret, Snack

Årstid: Sommer, Efterår

Opskriften har vi fået fra Restaurant Konstantin i Store Kongensgade.

Fetatærten kan bruges som snack eller forret.

1. Smør en bradepande som passer i størrelsen til 2 butterdejsplader

2.Rør fetaosten med muskatnød, mælk, salt og peber

3. Læg fetablandingen ovenpå butterdejspladerne og læg yderligere 2 butterdejsplader ovenpå. Lav endnu et lag

4. Skær tærten i mindre stykker og sæt den i ovnen ved 180 grader til den er brun - det tager cirka 20 minutter

Se flere opskrifter »

Aktiv tid: 45 minutter

Antal: 4 personer

Sværhedsgrad: Nem

6 plader butterdej

300 g fetaost

1 tsk muskatnød

1-2 dl mælk

Salt og peber

Opskriften er udarbejdet af Konstantin Mykoniatis fra Restaurant Konstantin

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.